Volledig scherm
© BELGA

STVV viert draw als zege: “Maar Genk-fans hebben ons misschien de 4-3 ontnomen”

Dat de match een paar minuten voor tijd vervroegd werd afgefloten omdat de politie de veiligheid van de spelers niet meer kon garanderen, kon voorzitter Paul Meekers en coach Marc Brys weinig deren. Trouwens, spelers en supporters vierden de 3-3 als een overwinning.

 1. Vandaag uitspraak Geschillencommissie over STVV-Genk
  Belgisch voetbal

  Vandaag uitspraak Geschillen­com­mis­sie over STVV-Genk

  De Geschillencommissie doet pas woensdag, en dus niet dinsdag zoals gepland, een uitspraak over STVV-RC Genk. De Limburgse derby, die in september gespeeld werd, moest enkele minuten voor affluiten definitief stopgezet worden na wangedrag van de supporters. De match eindigde toen op een 3-3-gelijkspel, maar de Geschillencommissie moet nu beslissen of het duel opnieuw gespeeld moet worden en of beide clubs een extra sanctie moeten krijgen.
 2. Football Talk. Ultra’s KV Kortrijk zijn tegen fusie en vragen om meer inspraak - Zweedse Gouden Schoen speelt niet meer voor STVV - Slachtoffers huiselijk geweld ondergebracht in oefencomplex Marseille
  Belgisch voetbal

  Football Talk. Ultra’s KV Kortrijk zijn tegen fusie en vragen om meer inspraak - Zweedse Gouden Schoen speelt niet meer voor STVV - Slachtof­fers huiselijk geweld onderge­bracht in oefencom­plex Marseille

  United 19, de sfeergroep van KV Kortrijk, heeft zondag in een post op Facebook negatief gereageerd op mogelijke fusieplannen van Kortrijk met Excel Moeskroen en 1B-club KSV Roeselare. De sfeergroep wil graag meer inspraak in het beleid en transparantie bij het reilen en zeilen binnen de club.
 1. Vanaken: "Als je die 0-1 maakt, krijg je een compleet andere wedstrijd"
  Play

  Vanaken: "Als je die 0-1 maakt, krijg je een compleet andere wedstrijd"

 2. Clement: "De match tegen Zenit wordt compleet anders"
  Play

  Clement: "De match tegen Zenit wordt compleet anders"