.
Volledig scherm
PREMIUM
. © HLN

STVV. Japans bestuur heeft torenhoge ambities... maar nieuwe coach Muscat kreeg nauwelijks versterkingen

STVVBij STVV willen ze zo snel mogelijk de kloof dichten met de top vijf, zeggen ze. Dit seizoen werd door de Japanse leiding bij de overname in 2017 zelfs bestempeld als het seizoen waarin ze de top zes zouden viseren. Grote en mooie woorden. “Maar op dit moment niet realistisch”, zegt onze watcher Filip Kevers. “De nieuwe trainer, Kevin Muscat, mag dan wel een degelijke kern hebben, om deze hoge verwachtingen in te lossen heeft hij onvoldoende kwaliteit voor handen.”

0 reacties

 1. Parket Limburg behandelt klacht van STVV tegen Standard wegens transfer Edmilson
  Belgisch voetbal

  Parket Limburg behandelt klacht van STVV tegen Standard wegens transfer Edmilson

  Naast de klacht van het management van voetballer Junior Edmilson tegen Standard Luik en het clubbestuur is er door eersteklasser Sint-Truiden een klacht met burgerlijke partijstelling ingediend tegen de Luikse club. De Limburgers menen dat er sprake is van oplichting, omdat Standard gelogen zou hebben over het transferbedrag van Edmilson, toen die naar het Qatarese Al Duhail SCS verhuisde. De klacht van het management van Edmilson is naar een onderzoeksrechter in Luik verhuisd, terwijl de klacht van STVV bij het gerecht in Limburg zit.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei