Steven De Petter.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven De Petter. © Photo News

Steven De Petter (STVV) zet punt achter zijn carrière: “Plan is om in het voetbal te blijven”

Steven De Petter (34) had zich zijn afscheid bij STVV anders voorgesteld. Maar een enkelblessure dwingt hem er een punt achter te zetten. Dat betekent niet dat het een definitief afscheid is van het voetbal. “In september start de trainerscursus. En dan zie ik wel wat op me afkomt", zegt hij.

0 reacties

 1. K11 pareert Coucke (“Je kan niet feller op korte termijn denken”) en pleit voor competitie met 18
  Play
  Jupiler Pro League

  K11 pareert Coucke (“Je kan niet feller op korte termijn denken”) en pleit voor competitie met 18

  Groot loodrecht tegenover klein in ons voetbal. Terwijl Marc Coucke deze ochtend in het VTM-programma ‘Blijf in uw Kot’ pleitte om nog te wachten om onze competitie op te geven (“Ik ben er zeker van dat mensen voetbal willen zien en die ontspanning nodig hebben”), staan de K11 daar haaks tegenover. David Meekers, de boodschapper rond de open brief die de elf ‘kleine’ clubs (K11) deze namiddag verstuurden: “Je kan niet feller op korte termijn denken”, stelt de voorzitter van Sint-Truiden in een Skype-interview met VTM NIEUWS. “Alle grote evenementen worden stilgelegd, wat zou onze competitie dan nog wel moeten doorgaan? Dit seizoen is in deze coronasituatie niet meer belangrijk. Hoe en wanneer gaan we het komende seizoen aanvangen, dat moet nu de vraag zijn. ”
 1. Football Talk. Rode Duivels oefenen tegen Zwitserland in november - Herstart MLS uitgesteld wegens coronagevallen
  Belgisch voetbal

  Rode Duivels oefenen tegen Zwitser­land in november

  Uitstel is geen afstel. Normaal zouden de Rode Duivels in maart tijdens een trainingsstage in Qatar oefenen tegen onder meer Zwitserland. De stage kon door de coronapandemie niet doorgaan, maar later dit jaar zullen de mannen van Roberto Martínez toch nog oefenen tegen de Zwitsers. De wedstrijd zal op eigen terrein plaatsvinden op 11 november, het aftrapuur werd nog niet bekendgemaakt. Hoeveel fans er in het stadion zullen mogen, is nog afwachten. Ook tijdens de interlandbreak in oktober zal normaal nog een oefenmatch gespeeld worden.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!