Milos Kostic, hier tijdens zijn periode bij Lierse.
Volledig scherm
Milos Kostic, hier tijdens zijn periode bij Lierse. © GMAX Agency

Milos Kostic (voorlopig) nieuwe hoofdtrainer bij STVV

STVVMilos Kostic wordt voor de rest van het seizoen de hoofdtrainer van STVV. Daarna neemt de Australiër Kevin Muscat, die nog aan zijn Pro License werkt, over. Hij neemt intussen de taak van sportief directeur op zich. Ook Nicky Hayen, hoofdtrainer na het afscheid van Marc Brys, blijft in de staf. 

4 reacties

 • Marc Deckers

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk wat ze allemaal binnenhalen als trainer,als het maar geen Belg is want die kent misschien te goed onze competitie
 • Freddy De Wulf

  1 jaar geleden
  Ik meen ergens gelezen te hebben dat de nieuwe coach de Belgische competitie moest kennen.
 • Ivan Smissen

  1 jaar geleden
  En zo is een trieste volgende stap genomen in het Japanse project om een mooie traditieclub te vernietigen. Nicky Hayen was nog de enige met Truiens DNA in de club. Hij moet naar de achtergrond verdwijnen voor een derderangs Sloveense jeugdtrainer...
 • Patrick Weyers

  1 jaar geleden
  In 2de klasse oftewel 1b is het ook plezant zeker.
 1. Beloftencoach Van Winckel neemt voorlopig over bij STVV, maandag neemt Hollerbach over
  Voetbal

  Beloften­coach Van Winckel neemt voorlopig over bij STVV, maandag neemt Hollerbach over

  Tot na de match in Club Brugge leidt beloftencoach Stef Van Winckel de trainingen bij STVV. Maandag neemt Bernd Hollerbach over. Die zat vandaag aan tafel met het Truiense bestuur; naar verluidt om het contract op punt te stellen en te spreken over de verdere invulling van de staf. Want naast Muscat kregen ook T2 Carlos Perez Salvachua en physical coach Luciano Trani intussen te horen dat ze mogen beschikken. Keeperstrainer Jurgen De Braekeleer blijft wel op post.
 2. Kevin Muscat wordt technisch directeur van STVV, volgend seizoen hoofdcoach?
  STVV

  Kevin Muscat wordt technisch directeur van STVV, volgend seizoen hoofdcoach?

  De Australiër Kevin Muscat (46) wordt technisch directeur van STVV. Dat bevestigt voorzitter David Meekers aan onze redactie. Muscat neemt die functie in eerste instantie op zich, volgend seizoen wordt hij mogelijk de hoofdcoach. “Muscat bezet inderdaad in eerste instantie die rol om te acclimatiseren aan de club en het Belgische voetbal te leren kennen. Nadien wordt hij eventueel hoofdcoach van onze club”, verduidelijkt Meekers. Muscat zal die tijd ook kunnen gebruiken om zijn UEFA-licentie voor het trainerschap binnen te halen. Voorlopig beschikt hij enkel over een Aziatisch trainersdiploma, iets wat in Europa niet geldig is. Dat betekent ook dat interim-coach Nicky Hayen normaal gezien T1 blijft tot het einde van dit seizoen.
 1. Kompany na zege tegen Cercle: "Had het gevoel dat mijn ploeg fysiek minder fris was"
  Play

  Kompany na zege tegen Cercle: "Had het gevoel dat mijn ploeg fysiek minder fris was"

 2. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"