Volledig scherm
© Iwan Meeussen

Zangeres Trisha verkoopt nu verzekeringen in de uitvaartzorg

Patricia Govaerts, beter bekend als zangeres Trisha, werkt sinds kort als adviseur bij verzekeraar DELA. 'Ik ga langs bij de mensen thuis om hen alle info te verschaffen over deze uitvaartzorgverzekering, zodat de nabestaanden achteraf geen administratieve en financiële zorgen hebben. Nadien maak ik een voorstel op. Ik geloof heel erg in dit verhaal en mijn klanten vinden het best wel leuk dat er een BV bij hen op bezoek komt', lacht ze in Story.

 1. VIDEO. Vrijgezellen vinden hun match dankzij groene lichtjes op Q-masQuerade

  VIDEO. Vrijgezel­len vinden hun match dankzij groene lichtjes op Q-masQuerade

  Meer dan 18.000 mensen schreven zich in voor de allereerste Q-masQuerade. Vanavond werden er 300 uitverkoren matches uitgenodigd op een uniek gemaskerd bal. De aanwezigen hadden vooraf een vragenlijst ingevuld, die door de makers van ‘Blind Getrouwd’ was opgesteld. Op basis daarvan zijn de matches aan elkaar gelinkt. Elke aanwezige kreeg bij aankomst een speciaal masker, waarop een lichtje groen kleurt als een vrijgezel zijn of haar match heeft gevonden. Organisatrice Maureen Vanherberghen legt uit dat Qmusic met het gemaskerd bal vrijgezellen een stapje voor wil zijn in hun zoektocht naar de liefde. Als er ooit een Qmusic-baby van komt, wil de presentatrice gerust de meter worden.
 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias

 2. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels