Pommeline Tillière, Dries Mertens en Niels Destadsbader.
Volledig scherm
Pommeline Tillière, Dries Mertens en Niels Destadsbader. © Instagram

Tot een miljoen volgers op Instagram: deze BV's zijn razend populair

StoryEnkele weken geleden kozen enkele BV's ervoor om onder het mom van #Disconnect2Connect even een pauze te nemen van sociale media naar aanleiding van de Dag van de Vriendschap. Toch zijn sociale media ideaal om een netwerk op te bouwen en je volgers een blik in je leven te gunnen. Deze BV's doen dat voortreffelijk.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
  2. Zangeres Trisha verkoopt nu verzekeringen in de uitvaartzorg

    Zangeres Trisha verkoopt nu verzekerin­gen in de uitvaart­zorg

    Patricia Govaerts, beter bekend als zangeres Trisha, werkt sinds kort als adviseur bij verzekeraar DELA. 'Ik ga langs bij de mensen thuis om hen alle info te verschaffen over deze uitvaartzorgverzekering, zodat de nabestaanden achteraf geen administratieve en financiële zorgen hebben. Nadien maak ik een voorstel op. Ik geloof heel erg in dit verhaal en mijn klanten vinden het best wel leuk dat er een BV bij hen op bezoek komt', lacht ze in Story.