Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Helmut Lotti: 'Ik heb veel te lang achter een soort ideaal aangehold'

Helmut Lotti staat er weer. Na een minder gesmaakt muzikaal zijpad en de scheiding van zijn derde vrouw Jelle Van Riet, laat hij opnieuw van zich horen met een deelname aan Liefde voor Muziek en een 'comebackalbum'. Daarmee knoopt hij weer aan bij zijn voormalige liefde, de symfonische classics. 'Ik had soms het gevoel dat mijn leven niet het mijne was, maar intussen heb ik er meer grip op', vertelt hij in Story.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”