Mona, Nore en Linde maakten samen een sneeuwman in het Stropersbos.
Volledig scherm
Mona, Nore en Linde maakten samen een sneeuwman in het Stropersbos. © Yannick De Spiegeleir

Winters weer zorgt voor sneeuwpret in Stropersbos

StekeneHet witte sneeuwlandschap bracht zaterdag heel wat wandelaars op de been in het Stropersbos in Stekene. Ook de jeugd haalde zijn hart op.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. “Stad zou bouwgrond moeten kopen om verkavelaars hier te stoppen”: behoud van open ruimte in Sint-Niklaas staat onder druk
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  “Stad zou bouwgrond moeten kopen om verkave­laars hier te stoppen”: behoud van open ruimte in Sint-Niklaas staat onder druk

  Een merkwaardig verzoekschrift van een bewoonster van de Bellestraat aan de Sint-Niklase gemeenteraad legt een groot pijnpunt bloot bij de toekomstige ontwikkeling van de stad. De resterende open ruimte vrijwaren, blijkt door de nieuwe regelgeving quasi onbetaalbaar. Intussen wordt de druk in sommige woonuitbreidingsgebieden heel groot, zoals in de woonzone Bellestraat-Zonneken. “Iedereen wil de resterende groene ruimte behouden, maar we zullen prioriteiten moeten stellen”, beseft schepen voor Ruimtelijke Ordening Wout De Meester (Groen).
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"