Tom Seymoens (links) vertrok deze middag al samen met een werkmakker voor een tocht van 35 kilometer naar de start van de Dodentocht
Volledig scherm
Tom Seymoens (links) vertrok deze middag al samen met een werkmakker voor een tocht van 35 kilometer naar de start van de Dodentocht © rv

Voor Tom (48) is Dodentocht tóch 100 kilometer lang: “Vanuit Stekene onderweg naar de start in Bornem”

StekeneDe Dodentocht in Bornem is dit jaar ‘maar’ 65 kilometer lang, maar niet voor Tom Seymoens (48) uit Stekene. Hij vertrok deze middag al samen met een werkmakker van aan zijn woning voor een wandeling van 35 kilometer naar de start, waardoor hij tóch aan 100 kilometer komt.

  1. Muziek-walhalla Keymusic met vestigingen over heel Benelux twee keer failliet in drie jaar: “Zelfs Jon Bon Jovi kwam er over de vloer”
    BENELUX

    Mu­ziek-walhalla Keymusic met vestigin­gen over heel Benelux twee keer failliet in drie jaar: “Zelfs Jon Bon Jovi kwam er over de vloer”

    Eén van de grootste muziekwinkelketens van de Benelux - Keymusic - is voor de tweede keer in drie jaar tijd failliet gedraaid. In 2019 ging het bedrijf een eerste keer op de fles. De Nederlandse overnemer investeerde veel in de zaak - met onder andere een nieuw hoofdkwartier op het Antwerpse Eilandje - maar kon onmogelijk rekening houden met de pandemie die enkele maanden later startte. Vrijdag werd er een zoektocht gestart naar een overnemer van de Belgische vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent en Temse. “Samen goed voor meer dan twee miljoen euro aan instrumenten.”