Zo moet het nieuwe gemeenschapscentrum vlak naast De Sportstek eruit gaan zien
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moet het nieuwe gemeenschapscentrum vlak naast De Sportstek eruit gaan zien © A1AR-Juxta-Furnibo

Plannen voor nieuwe theaterzaal, bib en polyvalente zaal zijn concreet: gemeenschapscentrum opent in 2024 de deuren

StekeneHet gemeentebestuur van Stekene heeft de plannen voorgesteld voor een gloednieuw gemeenschapscentrum naast De Sportstek. Daarin krijgen een theaterzaal, bibliotheek en polyvalente zaal onderdak. Het complex moet in 2024 de deuren openen.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Stuur eens een wenskaartje naar een onbekende! “Elke inwoner een hartverwarmende wens bezorgen. Hoe mooi zou dat zijn?”
  Beveren/Sint-Niklaas/Zwijndrecht

  Stuur eens een wenskaart­je naar een onbekende! “Elke inwoner een hartverwar­men­de wens bezorgen. Hoe mooi zou dat zijn?”

  Elk jaar sturen we wenskaarten naar familie, vrienden en collega’s, maar waarom zouden we dat niet eens doen naar mensen die we niet kennen? Dat is de inzet van een opvallende eindejaarsactie van Zorgpunt Waasland. Verspreid over een zestigtal locaties in Beveren, Sint-Niklaas en Zwijndrecht worden er brievenbussen geplaatst waar iedereen een kaartje in kan stoppen.