Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Nummerplaat gestolen van motor

 1. Dit zijn de 14 ‘Erkende Frituristen’ van Dendermonde en het Waasland
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Dit zijn de 14 ‘Erkende Frituris­ten’ van Dendermon­de en het Waasland

  Met 292 zijn ze, de Vlaamse frituuruitbaters die de titel ‘Erkend Friturist’ mogen dragen. Daarmee belonen Horeca Vlaanderen en vakvereniging Navefri echt vakmanschap. Het kwaliteitslabel toont welke frituristen ambachtelijk tewerk gaan en hygiëne en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Er zijn 14 ‘Erkende Frituristen’ in de regio Waasland en Dendermonde. Wij lijsten ze even voor jullie op.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 3. Actiecomité ‘Koewacht ziet Stekene zitten’ vraagt afsplitsing van Moerbeke: “Afstand naar stadhuis Lokeren drie keer zo lang als naar Stekene”
  PREMIUM
  Lokeren/Moerbeke/Stekene

  Actieco­mité ‘Koewacht ziet Stekene zitten’ vraagt afsplit­sing van Moerbeke: “Afstand naar stadhuis Lokeren drie keer zo lang als naar Stekene”

  Een aantal inwoners van het Moerbeekse deel van Koewacht is een petitie gestart. Hierin vragen ze een grenscorrectie, waarbij het Moerbeekse deel bij Stekene zou worden gevoegd. Moerbeeks burgemeester Robby De Caluwé (Open Vld) is echter duidelijk: “Ik heb begrip voor de argumenten, maar een grenscorrectie is niet aan de orde.”