De Nederlandse tweeling Paul en Annette Strooband vierde hun 65ste verjaardag samen met 40 vrienden in Rode Duivelsshirt op de Vestingcross in het Nederlandse Hulst.
Volledig scherm
De Nederlandse tweeling Paul en Annette Strooband vierde hun 65ste verjaardag samen met 40 vrienden in Rode Duivelsshirt op de Vestingcross in het Nederlandse Hulst. © Yannick De Spiegeleir

Nederlandse tweeling viert verjaardag met 40 vrienden in Rode Duivelstenue op Vestingcross Hulst: “Weddenschap voor ons 65ste levensjaar”

HulstGeen betere plek zondag om de wedstrijd van de Duivels tegen Marokko op groot scherm te volgen dan de Vestingcross in het Nederlandse Hulst. De Nederlandse tweeling Paul en Annette Strooband kwam er samen met 40 vrienden in Rode Duivelsshirt naar de match kijken. Jammer genoeg zorgden de Duivels niet voor de kers op de verjaardagstaart door hun verlies tegen de Marokkanen.

  1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
    TV

    “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

    Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.