Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Minderjarige fietser slachtoffer van ongeval met vluchtmisdrijf

0 reacties

 1. Stationsbuurt is veiliger geworden: “Maar drugs en vandalisme blijven aandachtspunt”
  Sint-Niklaas

  Stations­buurt is veiliger geworden: “Maar drugs en vandalisme blijven aandachts­punt”

  De politie van Sint-Niklaas stelt een daling vast van de criminaliteit in de stationsomgeving. In vergelijking met 2018 is er zelfs een daling van 21 procent van het aantal meldingen. Enige uitzondering is het druggebruik maar dat heeft vooral te maken met de intensieve controles. De stationsparking aan Siniscoop wordt voor de nabije toekomst een aandachtspunt. Daar is een toename van vandalisme en overlast.
 2. Restaurant van Pol (62) en Greta (62) al langer in Michelingids dan Peter Goossens: “Dat telefoontje in 1992... Ik dacht dat het een grap was”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Restaurant van Pol (62) en Greta (62) al langer in Michelin­gids dan Peter Goossens: “Dat telefoon­tje in 1992... Ik dacht dat het een grap was”

  Precies dertig jaar geleden ontvingen Pol Mariën (62) en Greta Maegerman (62) van restaurant ‘t Truffeltje in Dendermonde hun Michelinster en daarmee zijn ze meteen recordhouder in de hele provincie. Of ze die status verderzetten, is voorlopig nog afwachten tot maandag. Wij gingen langs voor een babbel over dertig jaar lang tegen de sterren op koken. “Voetjes op de grond, daar draait het om”, zeggen de chef en zijn eega nuchter.