De groep uit Stekene en Sint-Gillis-Waas die zich inzet voor de steunacties aan Wallonië, met vooraan Nancy Dullaert en Shauni Velter.
Volledig scherm
De groep uit Stekene en Sint-Gillis-Waas die zich inzet voor de steunacties aan Wallonië, met vooraan Nancy Dullaert en Shauni Velter. © JVS

Met tien ton hulpgoederen naar Wallonië: “Zoveel bereidwilligheid in onze gemeenten om te helpen”

Stekene/Sint-Gillis-WaasVoor de tweede keer is een groep inwoners uit Stekene en Sint-Gillis-Waas met een konvooi hulpgoederen naar Luik en Verviers gereden. Maar liefst 10 ton aan noodzakelijke spullen hadden ze mee voor de getroffen landgenoten in Wallonië.

 1. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
  PREMIUM
  Deinze

  HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.