Luc De Cleir is de nieuwe voorzitter van Groen Stekene.
Volledig scherm
Luc De Cleir is de nieuwe voorzitter van Groen Stekene. © rv

Groen Stekene kiest nieuw bestuur en voorzitter

Luc De Cleir heeft Nikki Maes opgevolgd als voorzitter bij Groen Stekene. Ook de bestuursploeg werd vernieuwd.

0 reacties

 1. 5 redenen waarom je zeker een kijkje moet nemen bij de opendeurdagen van Vloer&Tegelconcept /Ge De Klinker BV

  5 redenen waarom je zeker een kijkje moet nemen bij de opendeurda­gen van Vloer&Tegelconcept /Ge De Klinker BV

  Noteer het weekend van 24, 25 en 26 maart alvast in je agenda. Van 9.30 uur tot 16 uur vinden namelijk de opendeurdagen van Vloer&Tegelconcept /Ge De Klinker BV plaats. “We zullen iedereen met een hapje en een drankje ontvangen in onze showroom in de Bergstraat nummer 25 in Moerbeke-Waas. Er zijn bovendien heel wat kortingen”, aldus Gunther Emmaneel. Ontdek hier wat de opendeurdagen nog meer de moeite maakt.
 2. Moeder steelt samen met haar kinderen 47.000 euro bij bejaarde buurman: “Hij was verliefd op mij en liet ons maar niet gerust”
  PREMIUM

  Moeder steelt samen met haar kinderen 47.000 euro bij bejaarde buurman: “Hij was verliefd op mij en liet ons maar niet gerust”

  Foto’s van haar kinderen met een resem bankbiljetten op Facebook deden haar de das om. Maandag stond S.S. (35) voor de Dendermondse rechter omdat ze haar 86-jarige buurman, die in hetzelfde flatgebouw in Sint-Niklaas woonde, bestal voor zo’n 47.000 euro. Fraai was het beeld in de rechtbank niet: S.S. staat voor meer dan één misdaad terecht, en ze bleek er niet vies van om haar eigen kinderen voor de bus te werpen.
  Sint-Niklaas