Volledig scherm
© rv

Denktank Kemzeke organiseert referendum: een brug of tunnel voor de N403?

Na de geslaagde en druk bijgewoonde verkeerswandeling in mei vorig jaar pakt Denktank Kemzeke opnieuw uit met een ludiek evenement: een referendum voor een brug of een tunnel voor de N403. De inwoners krijgen binnenkort hiervoor een stembrief in de bus.

 1. “Droom is om hem nog één keer met lichtjes te zien schitteren”: wie heeft oplossing voor de 12 meter hoge spar van Julien (80)?
  Sint-Niklaas

  “Droom is om hem nog één keer met lichtjes te zien schitteren”: wie heeft oplossing voor de 12 meter hoge spar van Julien (80)?

  Begin jaren 90 was het nog een kleine kerstboom, die door een sterfgeval in de kerstperiode indertijd een bijzondere betekenis en zelfs een naam kreeg. Vele jaren lang hing Julien De Dauw (80) lichtjes in ‘nonkel Jules’ in zijn voortuin, om zijn overleden schoonbroer in de kerstperiode te gedenken. De intussen 12 meter hoge spar is echter te groot geworden voor Julien, die nu een oproep doet aan steden, gemeenten en firma’s. “Wie wil mijn spar ophalen om hem in deze kerstperiode een mooi plaatsje te geven? Het zou een droom zijn om ‘nonkel Jules’ nog één keer te zien schitteren.” Het Sint-Niklase stadsbestuur gaat de mogelijkheden bekijken.
 1. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?