Fatih P. maakt geen geheim van zijn liefde voor cannabis en hangt zelfs een poster van zijn idool Bob Marley voor het raam van de woning.
Volledig scherm
Fatih P. maakt geen geheim van zijn liefde voor cannabis en hangt zelfs een poster van zijn idool Bob Marley voor het raam van de woning. © Kristof Pieters

Cannabiskweker voor rechter noemt zichzelf bloemist: “Uit liefde voor natuurlijk kruid”

Fatih P. (41) uit Stekene riskeert twee jaar cel omdat hij in zijn woning aan de Kemelstraat een cannabisplantage uitbouwde. Die werd opgerold in oktober vorig jaar. Zelf vindt P., voorzitter van de cannabisvzw Oost West Thuis Best, dat hem niets te verwijten valt. “Elk lid van de vzw bezat één plant. Ik ben gewoon maar de bloemist, die anderen wil laten genieten van de natuur”, klonk het.

9 reacties

 • Nathalie Bogaert

  3 jaar geleden
  Verbod op weed is normaal en blijven ze idd maar weigeren maar je mag thuis wel een hele bar alcohol hebben staan en leegdrinken en is overal te koop. Dat is dan wel normaal? Ze zouden het beter legaliseren dan hebben ze er zicht op en kan de regering weer wat extra inkomsten verwerven.
 • Nathalie Bogaert

  3 jaar geleden
  Dat ze alcohol dan ook maar snel beginnen verbieden want dat is ook zo maar gedoogt en pakken erger dan wat weed
 • Michel Huyghe

  3 jaar geleden
  Cannabis is al honderden jaren een wondermiddel in de geneeskunde. Thc, de werkzame stof aanwezig in cannabis. Zijn verschillende wetenschappelijke onderbouwde studie s die effectief aantonen dat het kankercellen aanvallend en vernietigd. Pijnbestrijding. Epilepsie. Paliatieve zorg. Hersentumor. Longkanker. . In het belang van de algemene volksgezondheid word het hoogtijd om in cannabis te geloven .
 • Sonja Geirland

  3 jaar geleden
  Dit zou niet gestraft mogen worden zoiets, je hoort idd vele verhalen over de pijnstillende werking, veel mensen worden geholpen en is hun leven weer leefbaar, daar doet die mens idd niemand kwaad mee op zo een manier
 • Koen Somers

  3 jaar geleden
  Die man maakt een mooie speech voor de rechter, alhoewel dat dit hoogstens een mildere straf kan opleveren. Anders zullen alle kwekers met zulke speeches opkomen!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.