Bij een aanrijding met een Belgische personenauto in de Veldstraat in Hulst is dinsdag een fietser om het leven gekomen.
Volledig scherm
Bij een aanrijding met een Belgische personenauto in de Veldstraat in Hulst is dinsdag een fietser om het leven gekomen. © Provicom

Belgische chauffeur betrokken bij dodelijk ongeval met fietser in Hulst

StekeneBij een aanrijding met een Belgische personenauto is dinsdag aan het einde van de middag in het Nederlandse Hulst een fietser om het leven gekomen.

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer opent de nieuwe sporthal in Moerbeke en waarom werd er gekozen voor een fusie met Lokeren?
  PREMIUM
  Moerbeke-Waas

  BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer opent de nieuwe sporthal in Moerbeke en waarom werd er gekozen voor een fusie met Lokeren?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Moerbeke, waar de liberalen al 175 jaar aan de knoppen zitten en de sportverenigingen snakken naar de opening van de nieuwe sporthal.