Archief
Volledig scherm
Archief © pkm

1.200 kinderen verdedigen eer van klas en school tijdens nieuwe scholenveldloop

StekeneMeer dan 1.200 schoolkinderen uit zeven lagere scholen van Stekene maken zich op dinsdag 4 oktober op voor een nieuwe editie van de scholenveldloop. Die vindt dit jaar plaats op de atletiekpiste aan de Sportstek.

 1. Stuur eens een wenskaartje naar een onbekende! “Elke inwoner een hartverwarmende wens bezorgen. Hoe mooi zou dat zijn?”
  Beveren/Sint-Niklaas/Zwijndrecht

  Stuur eens een wenskaart­je naar een onbekende! “Elke inwoner een hartverwar­men­de wens bezorgen. Hoe mooi zou dat zijn?”

  Elk jaar sturen we wenskaarten naar familie, vrienden en collega’s, maar waarom zouden we dat niet eens doen naar mensen die we niet kennen? Dat is de inzet van een opvallende eindejaarsactie van Zorgpunt Waasland. Verspreid over een zestigtal locaties in Beveren, Sint-Niklaas en Zwijndrecht worden er brievenbussen geplaatst waar iedereen een kaartje in kan stoppen.
 1. Van Haar, Baard & Snor tot Bartist: hier laat je je in de watten leggen met een professionele scheerbeurt na Movember in Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van Haar, Baard & Snor tot Bartist: hier laat je je in de watten leggen met een professio­ne­le scheer­beurt na Movember in Waasland en Dendermon­de

  Tijdens maand november laten mannen hun snor staan om aandacht te vestigen op fysieke en mentale gezondheid bij mannen. Heb jij deze maand deelgenomen aan Movember? Dan zal je wel een scheerbeurt kunnen gebruiken. Van Haar, Baard en Snor in Lokeren tot Bartist in Dendermonde: bij deze vijf barbiers en herenkapsalons laat je je in de watten leggen met een professionele scheerbeurt in Waasland en Dendermonde.