In het open asielcentrum voor minderjarige vluchtelingen is sinds vorige week WiFi.
Volledig scherm
In het open asielcentrum voor minderjarige vluchtelingen is sinds vorige week WiFi. © Lukas

Wifi geïnstalleerd in open asielcentrum dus ook opnieuw internet in GC De Corren

Goed nieuws voor wie de komende weken een evenement organiseert in gemeenschapscentrum De Corren in Steenokkerzeel. Het schepencollege heeft het draadloos internetnetwerk er opnieuw geactiveerd. Dat werd drie weken geleden uitgeschakeld, omdat jongeren van het naburige open asielcentrum er voortdurend rond hingen om op internet te surfen.

  1. Horecazaak dicht, dus kroop Yannick (27) tijdens eerste golf achter kookpotten in zwaar getroffen rusthuis: “Bewoners dreigden zonder warm eten te vallen”
    PREMIUM
    Kraainem/Zaventem

    Horecazaak dicht, dus kroop Yannick (27) tijdens eerste golf achter kookpotten in zwaar getroffen rusthuis: “Bewoners dreigden zonder warm eten te vallen”

    Vandaag is hij opnieuw als chef-kok in een horecazaak aan de slag, maar tijdens de lockdown in de lente stond Yannick Claes (27) uit Zaventem als vrijwilliger achter de kookpotten in het zwaar getroffen woonzorgcentrum Atrium in Kraainem. Omdat de twee koks in quarantaine zaten, dreigden de bewoners er zonder warme maaltijden te vallen. “Frontlinie of niet, ik wilde die bewoners én het personeel helpen”, aldus Yannick. Komt er een tweede golf, dan staat hij opnieuw paraat.