Kunstenaar Jo Deblieck bij het kunstwerk ‘De Ontsluiting’ dat hij ter ere van zijn overleden vrouw maakte. De komende twee weekends stelt hij zijn werken tentoon in De Camme in Perk.
Volledig scherm
Kunstenaar Jo Deblieck bij het kunstwerk ‘De Ontsluiting’ dat hij ter ere van zijn overleden vrouw maakte. De komende twee weekends stelt hij zijn werken tentoon in De Camme in Perk. © Baert Marc

Tentoonstelling Jo Deblieck in teken van overleden vrouw: “Al veel tranen gelaten bij voorbereidingswerk”

In gemeenschapscentrum De Camme in Perk wordt nu vrijdag – twee jaar later dan gepland – de tentoonstelling ‘jO in beeld’ geopend. De 77-jarige Melsbroekse kunstenaar Jo Deblieck stelt er zijn werken tentoon. Dat de expo nu pas plaatsvindt, is het gevolg van het overlijden van zijn vrouw in 2017. “Tijdens het voorbereidingswerk van de voorbije dagen heb ik al heel wat tranen gelaten”, klinkt het.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas