De scouts van Steenokkerzeel amuseert zich op hun eigen terrein.
Volledig scherm
PREMIUM
De scouts van Steenokkerzeel amuseert zich op hun eigen terrein. © Marc Baert

Scouts St. Lutgardis beleeft vandaag toch nog laatste ‘kampdag’: “Zingen, babbelen en wat chips eten”

steenokkerzeel - Saint-AubainHun oorspronkelijke kamp moest vroegtijdig worden opgebroken door de watersnood in Wallonië, maar de scouts van Steenokkerzeel kan nu toch nog hun kamp afsluiten zoals het hoort. Op hun eigen terrein en mét kampvuur. “Er zijn nu zelfs mensen bij die eerst niet meekonden op kamp”, klinkt het vrolijk.

  1. Niet alleen voor leerlingen spannende eerste schooldag, maar ook voor twee nieuwe directeurs: “Nu vooral hopen op een gewoon schooljaar”
    PREMIUM
    Steenokkerzeel

    Niet alleen voor leerlingen spannende eerste schooldag, maar ook voor twee nieuwe directeurs: “Nu vooral hopen op een gewoon schooljaar”

    Voor de 535 leerlingen van gemeentescholen Piramide in Steenokkerzeel en Tilia in Melsbroek was het woensdag ongetwijfeld een spannende eerste schooldag, maar dat gold ook voor Kim Roels (40) en Evelien Galle (36). Na 21 jaar directeurschap van Mimi Peremans staan zij minstens één schooljaar aan het hoofd van de twee scholen. “We hebben amper vakantie gehad, maar hebben enorm veel zin in dit schooljaar.”