De straten in Steenokkerzeel werden in één grote puinhoop omgetoverd.
Volledig scherm
De straten in Steenokkerzeel werden in één grote puinhoop omgetoverd. © rv

Papierophaling en storm, geen goede combinatie: “Werkmannen hebben meer dan dag werk om alles op te ruimen”

SteenokkerzeelSchade door de storm die in de nacht van woensdag op donderdag over ons land raasde was er dan wel niet in Steenokkerzeel, toch hadden de tien werkmannen van de gemeente donderdag een pak opruimwerk. Door de hevige wind lagen de straten immers volledig bezaaid met papier en karton. “Als er een nachtelijke storm aangekondigd is, zetten de inwoners hun afval beter ’s ochtends vroeg buiten”, zegt burgemeester Kurt Ryon (Klaver/N-VA).

 1. Buurt protesteert tegen komst wateronthardingsinstallatie: “Voor zo’n mastodont is geen plaats in ons mooie landschap”
  PREMIUM
  Meerbeek

  Buurt protes­teert tegen komst wateront­har­dings­in­stal­la­tie: “Voor zo’n mastodont is geen plaats in ons mooie landschap”

  16,5 meter hoog, 102 meter breed en 48 meter lang: De Watergroep wil langs de Hulstbergstraat in Meerbeek een gigantisch gebouw met een wateronthardingsinstallatie bouwen. En dat zint de omwonenden niet. Vandaag genieten ze er van een prachtig uitzicht over de velden, maar dat dreigt te verdwijnen. “We zijn niet tegen de installatie, maar moet dit echt ten koste gaan van de natuur en het landschap?”
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees