Nick Verheyden, geboren en getogen Perkenaar, is verantwoordelijk voor het operationele gebeuren bij Paradise City, het festival dat haast in zijn achtertuin plaatsvindt.
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Verheyden, geboren en getogen Perkenaar, is verantwoordelijk voor het operationele gebeuren bij Paradise City, het festival dat haast in zijn achtertuin plaatsvindt. © Marc Baert

Nick (34) geeft luchthavenjob op om voltijds in zijn ‘achtertuin’ voor Paradise City te werken: “Het festival is mijn baby”

PerkZowat 30.000 feestvierders zakken dit weekend af naar het kasteeldomein de Ribaucourt in Perk voor de zevende editie van Paradise City. Naast organisatoren Dimitri Verschueren en Gilles De Decker is ook geboren en getogen Perkenaar Nick Verheyden (34) één van de drijvende krachten achter het festival. Hij is onder meer bevoegd voor de vrijwilligerswerking. “Het is mooi om te zien hoeveel lokale verenigingen hier willen werken.”

  1. Water bronbemaling gebufferd voor hergebruik: “Hoe meer mensen hier water gaan ophalen, hoe minder er wegstroomt.”
    Kampenhout

    Water bronbema­ling gebufferd voor hergebruik: “Hoe meer mensen hier water gaan ophalen, hoe minder er wegstroomt.”

    In de Haachtstesteenweg en de Voortstraat wordt momenteel de riolering gereinigd, een werkje waar zo’n 50 kubieke meter water per dag voor nodig is. Zeker in tijden van aanhoudende droogte is iedere druppel water van tel, weet schepen van openbare werken Stefan Imbrechts (Team Burgemeester). Het gebruikte water is dan ook afkomstig van een naburige werf, zodat geen druppel verloren gaat.