Volgende week woensdag kunnen de veertig asielzoekers terugkeren naar 127bis.
Volledig scherm
Volgende week woensdag kunnen de veertig asielzoekers terugkeren naar 127bis. © Lukas

Na ontdekking bedwants: 40 asielzoekers kunnen woensdag terugkeren naar 127bis

Volgende week woensdag kunnen de veertig asielzoekers die vorig weekend door de invasie van de bedwants geëvacueerd werden uit repatriëringscentrum 127bis terugkeren naar hun kamers. De komende dagen worden nog enkele kieren tussen de bedden behandeld, maar de voornaamste problemen zijn opgelost.

0 reacties

 1. Al twee weken geen eten en drinken voor pluimvee omdat eigenaars met vakantie zijn: twee dieren dood, negen andere gered
  Steenokkerzeel

  Al twee weken geen eten en drinken voor pluimvee omdat eigenaars met vakantie zijn: twee dieren dood, negen andere gered

  De lokale politie KASTZE en zorgboerderij Huppeldepup uit Grimbergen hebben negen dieren gered uit een ren in Humelgem, een gehucht van Steenokkerzeel. Daar werden vijf kippen, een haan en vijf kalkoenen aan hun lot overgelaten omdat de eigenaars met vakantie waren. Een buur verwittigde de politie toen hij een lijkgeur waarnam. Voor twee dieren kwam alle hulp te laat.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.