De 28-jarige Joyce Augustyns bracht met 'Ooit moeten we kleur bekennen' haar eerste thriller uit.
Volledig scherm
De 28-jarige Joyce Augustyns bracht met 'Ooit moeten we kleur bekennen' haar eerste thriller uit. © Marc Baert

Mama van twee jonge kindjes, maar toch slaagt Joyce (28) erin om eerste thriller uit te brengen

SteenokkerzeelLuiers verversen, eten maken, haar twee jonge kindjes in bad steken en ondertussen ook nog een boek schrijven: de 28-jarige Joyce Augustyns uit Steenokkerzeel heeft er enkele hectische maanden op zitten, maar is vandaag wel de fiere auteur van de thriller ‘Ooit moeten we kleur bekennen’. “Mijn vriendinnen snappen niet hoe ik met twee kleine kindjes de tijd vond om dit boek te schrijven”, aldus Joyce.

 1. Huisartsentekort in Vlaamse rand stijgt tot nijpend probleem in 2025: “Er moet dringend ingegrepen worden. Door de opleidingen én overheden”
  PREMIUM
  Regio

  Huisartsen­te­kort in Vlaamse rand stijgt tot nijpend probleem in 2025: “Er moet dringend ingegrepen worden. Door de opleidin­gen én overheden”

  Het huisartsentekort in de rand rond Brussel swingt de pan uit. Momenteel zijn er in Vilvoorde 21 huisartsen aan de slag, in plaats van 40. In 2025 zullen het er nog amper 14 zijn. In Machelen is het het ergst gesteld: een tekort van 57%. Veel huisartsen voerden intussen al een patiëntenstop in. Wie kan dit steeds groter wordende probleem oplossen? Onze reporter legde haar oor te luister bij drie huisartsen bij wie het water nu al aan de lippen staat, en die een nog veel grotere tsunami op zich zien afkomen. “Straks blijven er slechts twee huisartsen over in mijn gemeente. En wat dan?”, waarschuwt dokter Huylebroeck.
 2. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Martine Tanghe zingt samen met Samson & Gert!
  Play

  Martine Tanghe zingt samen met Samson & Gert!

 2. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol