Leerlingen maakten 93 wapenschilden voor de toekomstige bewoners van de assistentiewoningen in het Kasteel van Ham.
Volledig scherm
Leerlingen maakten 93 wapenschilden voor de toekomstige bewoners van de assistentiewoningen in het Kasteel van Ham. © Lukas

Kasteeltraditie in ere gehouden: leerlingen ontwerpen wapenschild voor toekomstige bewoners assistentiewoningen Kasteel van Ham

De toekomstige bewoners van de assistentiewoningen die momenteel gebouwd worden achteraan het binnenplein van het Kasteel van Ham in Steenokkerzeel krijgen binnenkort een eigen wapenschild. Daarmee wordt een kasteeltraditie in ere gehouden. Meer dan honderd leerlingen ontwierpen 93 wapenschilden. Binnenkort wordt het winnende ontwerp gekozen.

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Minister Gilkinet roept Brusselse, Vlaams-Brabantse en Waals-Brabantse burgemeester bijeen in dossier vliegroutes
  Brussel en Vlaamse rand

  Minister Gilkinet roept Brusselse, Vlaams-Brabantse en Waals-Brabantse burgemees­ter bijeen in dossier vliegrou­tes

  Op 30 september roept federaal mobiliteitsminister Georges Gilkinet (Ecolo) de burgemeesters van Brusselse, Waals-Brabantse en Vlaams-Brabantse gemeente bij mekaar voor een overleg rond de vliegroutes. Ook Brussels Airport, het Brusselse gewest en een bemiddelaar zullen aan tafel zitten. Steenokkerzeels burgemeester Kurt Ryon (Klaver/N-VA) vreest een zoveelste “praatbarak”.