Leerlingen maakten 93 wapenschilden voor de toekomstige bewoners van de assistentiewoningen in het Kasteel van Ham.
Volledig scherm
Leerlingen maakten 93 wapenschilden voor de toekomstige bewoners van de assistentiewoningen in het Kasteel van Ham. © Lukas

Kasteeltraditie in ere gehouden: leerlingen ontwerpen wapenschild voor toekomstige bewoners assistentiewoningen Kasteel van Ham

De toekomstige bewoners van de assistentiewoningen die momenteel gebouwd worden achteraan het binnenplein van het Kasteel van Ham in Steenokkerzeel krijgen binnenkort een eigen wapenschild. Daarmee wordt een kasteeltraditie in ere gehouden. Meer dan honderd leerlingen ontwierpen 93 wapenschilden. Binnenkort wordt het winnende ontwerp gekozen.

0 reacties

 1. HUIZENJACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajottenland: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”
  PREMIUM
  Liedekerke

  HUIZEN­JACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajotten­land: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Liedekerke in het Pajottenland. “De residentiële wijken blijven populair, maar dit deel van de gemeente is aan een stevige opmars bezig.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.