Muzikanten brengen sfeer in het gehucht.
Volledig scherm
Muzikanten brengen sfeer in het gehucht. © Dieter Nijs

Humelgem, een gehucht dat plots duizenden bezoekers over de vloer krijgt: “De 20ste Reuze Rommelmarkt is de succesvolste ooit”

SteenokkerzeelDe 20ste editie van de Reuze Rommelmarkt in Humelgem heeft opvallend veel volk gelokt. Rond het middaguur telde Kurt Ryon, burgemeester van Steenokkerzeel, al zo’n 7.000 bezoekers. “Dit was zonder twijfel onze succesvolste editie in 20 jaar tijd", zegt Ryon. 

 1. Steeds meer middenklassers kloppen aan bij Sociaal Huis voor energiefacturen: “Dit is geen stilte voor de storm, we voelen de aanloop nu al zeer hard”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Steeds meer middenklas­sers kloppen aan bij Sociaal Huis voor energiefac­tu­ren: “Dit is geen stilte voor de storm, we voelen de aanloop nu al zeer hard”

  Schepen Fatima Lamarti (Vooruit) en het Sociaal Huis houden hun hart vast. De energiecrisis hakt er in Vilvoorde stevig in, merken ze. “We merken een enorme toeloop van ongeruste mensen. Het zijn ook steeds meer middenklassers. En het ding is: de afrekeningen komen in Vilvoorde pas eind september en oktober. Dus dit is de aanloop naar de storm.” De schepen hoopt dat er snel hulp van bovenaf komt.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.