Carla Bolyn (links) werd in de bloemetjes gezet door Interza.
Volledig scherm
Carla Bolyn (links) werd in de bloemetjes gezet door Interza. © RV

Honderdste ‘Propere Burger’ in de bloemetjes gezet

SteenokkerzeelAfvalintercommunale Interza heeft recent haar honderdste ‘Propere Burger’ in Steenokkerzeel in de bloemetjes gezet. Zo’n ‘Propere Burgers’ helpen de afvalintercommunale in de strijd tegen zwerfvuil en sluikstort, door zelf de handen uit de mouwen te steken. Carla Bolyn uit Steenokkerzeel kreeg als bedanking een fles alcoholvrije gin.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Gemeenteschool De Regenboog sluit aantal klassen na 40 coronabesmettingen: “Ook alle vrijetijdsactiviteiten in Kortenberg worden afgelast”
  Kortenberg

  Gemeente­school De Regenboog sluit aantal klassen na 40 coronabe­smet­tin­gen: “Ook alle vrijetijds­ac­ti­vi­tei­ten in Kortenberg worden afgelast”

  Gemeenteschool De Regenboog in Kortenberg zal dinsdag weer openen, maar een aantal klassen zullen wel voor minstens een week sluiten. In totaal zijn er nu al 40 besmettingen vastgesteld na een uitbraak van het coronavirus. “Alle vrijetijdsactiviteiten in Kortenberg, die in groep buiten de gezinsbubbel plaatsvinden, worden voorlopig afgelast tot en met zondag 28 februari”, stelt burgemeester Alexandra Thienpont.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo