Een jaarlijks weerkerend fenomeen aan gemeenteschool Piramide: kamperende ouders voor de schoolpoort. Dit schooljaar zal dat niet meer het geval zijn.
Volledig scherm
Een jaarlijks weerkerend fenomeen aan gemeenteschool Piramide: kamperende ouders voor de schoolpoort. Dit schooljaar zal dat niet meer het geval zijn. © Lukas

Gemeente weert kampeertoestanden met digitaal aanmeldingssysteem

Terwijl er de voorbije jaren steevast aan verschillende scholen in groot-Steenokkerzeel gekampeerd werd, mogen de ouders hun tentjes dit jaar thuis laten. De gemeente voert namelijk een digitaal aanmeldingssysteem in.

0 reacties

 1. Tentje van ‘overnachtende caféklant’ op stoep zorgt voor hilariteit
  KAMPENHOUT

  Tentje van ‘overnach­ten­de caféklant’ op stoep zorgt voor hilariteit

  Een vaste klant van café O’Berg’Inn in Berg (Kampenhout) installeerde bij wijze van grap op het voetpad voor zijn stamkroeg een tentje met het bij bijschrift ‘zoe zennek zeker van eû pleutske oep terras se’, vrij vertaald: zo ben ik zeker van mijn plaatsje op het terras. De foto kon op sociale media op veel bijval rekenen. “Het heeft al voor veel animo gezorgd, maar ik verzeker u dat er niemand in zit”, reageert cafébaas Rudy. “Zijn identiteit geven we voorlopig niet prijs”, klinkt het geheimzinnig bij Rudy. In O’Berg’Inn kan je vanaf zaterdag opnieuw terecht om je te laten bedienen. Reservaties nemen ze er niet aan. “Het is te moeilijk om te plannen tot hoe laat mensen iets blijven drinken aan een tafeltje, om het dan te kunnen reserveren voor de volgende gasten.”
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan