Angelo Bottiglieri (midden) van de Fritaliaan werkt binnenkort samen met jeugdhuis Blizzard om zijn frietjes aan huis te leveren.
Volledig scherm
Angelo Bottiglieri (midden) van de Fritaliaan werkt binnenkort samen met jeugdhuis Blizzard om zijn frietjes aan huis te leveren. © Marc Baert

Fritaliaan start met leveringen aan huis en doet daarvoor beroep op jeugdhuis Blizzard

MelsbroekWie binnenkort via een gloednieuwe app een frietje bij frituur Fritaliaan in Melsbroek bestelt, zal voor een levering aan huis kunnen kiezen. De frietjes zullen niet door werknemers van de frituur geleverd worden, wel door leden van jeugdhuis Blizzard. “Door het coronavirus heeft het jeugdhuis geen inkomsten meer en daarom willen wij het bestuur en de leden steunen”, zegt Angelo Bottiglieri van de Fritaliaan.

 1. Dealer dreigt onderdealers die hem verklikten af: 45 maanden cel voor drugshandel en afpersing
  Machelen

  Dealer dreigt onderdea­lers die hem verklikten af: 45 maanden cel voor drugshan­del en afpersing

  Een 33-jarige man uit Machelen is veroordeeld tot 45 maanden cel met probatie-uitstel voor het op grote schaal dealen van cannabis. De man liet ‘onderdealers’ voor hem cannabis verkopen. Toen twee van hen hem verklikten bij de politie, kwam zijn handeltje aan het licht. Omdat hij na zijn vrijlating een van de ‘verklikkers’ nog bedreigde en afperste werd hiervoor een extra celstraf van 1 jaar gevorderd.
 2. Slachtoffers aanslagen dagvaarden ook federale politie: “Cruciale medische informatie niet meegedeeld”
  Brussel

  Slachtof­fers aanslagen dagvaarden ook federale politie: “Cruciale medische informatie niet meegedeeld”

  Voor de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg in Brussel zijn negen processen ingeleid van tien slachtoffers van de aanslagen van 22 maart 2016, gericht tegen onder meer de federale overheid. De slachtoffers worden vertegenwoordigd door advocaat Nic Reynaert, die zelf de aanslag in metrostation Maalbeek overleefde en vorige maand in eigen persoon de federale overheid en de MIVB dagvaardde. Net als hun advocaat vinden ze dat de slachtoffers van de aanslagen slecht werden opgevangen en begeleid.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt