Asielcentrum 127bis in Steenokkerzeel, waar de anarchisten problemen maakten in 2009
Volledig scherm
Asielcentrum 127bis in Steenokkerzeel, waar de anarchisten problemen maakten in 2009

Fikse werkstraffen dreigen voor anarchisten

Negen mensen die tussen 2008 en 2014 deel zouden hebben uitgemaakt van een anarchistische bende riskeren werkstraffen tussen 100 en 300 uur. Tegen een tiende persoon, die niet in België woont, werd een celstraf met uitstel gevorderd. Ze worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een brandstichting in opvangcentrum 127bis en de politie aangevallen te hebben bij een betoging.

0 reacties

 1. “Applaus voor zorgsector is vervangen door dikke middenvinger”: huisartsenkring Harno roept nogmaals op om maatregelen te volgen
  vilvoorde

  “Applaus voor zorgsector is vervangen door dikke middenvin­ger”: huisartsen­kring Harno roept nogmaals op om maatrege­len te volgen

  Bij het testcentrum in Vilvoorde is men allesbehalve tevreden. Vorige week werden minder mensen getest, en toch bleken meer mensen positief. De gemiddelde besmettingsgraad steeg dan ook. “We kunnen daar alleen maar uit afleiden dat de mensen uit de noordrand rond Brussel hun voeten vegen aan de maatregelen”, stelt Anja van Nuffel, coördinator van huisartsenkring Harno.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid