Bad Boys for Life wordt zaterdag ook vertoond in Melsbroek.
Volledig scherm
Bad Boys for Life wordt zaterdag ook vertoond in Melsbroek. © Streamz

Eerstelijnszone en gemeente vertonen openluchtfilms om mentale welzijn jongeren te bevorderen

MelsbroekNu zaterdag worden op de parking van jeugdhuis Blizzard en voetbalclub FC Melsbroek twee openluchtfilms voor jongeren tussen 12 en 24 jaar oud vertoond. Het gaat om een samenwerking tussen Eerstelijnszone Bravio en de gemeente Steenokkerzeel om het mentale welzijn van de jongeren te bevorderen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.