Stien Edlund
Volledig scherm
PREMIUM
Stien Edlund © Marc Baert

De 8 plekjes van TikTok-fenomeen Stien Edlund (18) “Thermae Boetfort en de Fritaliaan zijn echte aanraders”

De favoriete plekjes van TikTok-fenomeen Stien Edlund (18) uit Melsbroek. Het spreekt voor zich dat haar wereld zich lang niet meer enkel onder de kerktoren afspeelt maar toch kan je haar geregeld in eigen dorp spotten. Stien staat op nummer twee met het meeste aantal volgers in België: hou je vast, dat zijn er 2,6 miljoen! Verder is ze geregeld in Antwerpen te vinden om daar met nog 7 andere populaire TikTok-vriendinnen af te spreken. Daar gaan ze iets eten, drinken en maken ze filmpjes voor hun gezamenlijk account. Toch kan Melsbroek en omgeving haar nog steeds bekoren. Welkom in het Melsbroek van Stien Edlund.

 1. Met nieuwe regering eindigt ook gokwedstrijd van restaurant: “Sommige winnaars wisten zelfs niet meer dat ze deelgenomen hadden”

  Met nieuwe regering eindigt ook gokwed­strijd van restaurant: “Sommige winnaars wisten zelfs niet meer dat ze deelgeno­men hadden”

  Nu ons land na 493 dagen een regering telt, heeft Rudi Geevels van restaurant Triskel in Perk eindelijk de winnaars van zijn wedstrijd rond de regeringsvorming in de bloemetjes kunnen zetten. Na de verkiezingen van 25 mei 2019 konden klanten een hele maand gokken hoeveel water er naar de zee zou vloeien voor we een regering zouden hebben. “Enkele winnaars wisten zelfs niet meer dat ze deelgenomen hadden”, lacht Rudi.
 2. Zemstse hartcoherentiecoach wil met werkboek taboe rond hyperventileren doorbreken: “Het is veel meer dan in een zakje blazen”
  PREMIUM
  Zemst

  Zemstse hartcohe­ren­tie­coach wil met werkboek taboe rond hyperventi­le­ren doorbreken: “Het is veel meer dan in een zakje blazen”

  Het taboe rond hyperventilatie doorbreken: met dat doel heeft de Zemstse hartcoherentiecoach Katrien Geeraerts deze week het werkboek ‘Hyperventilatie: angst en paniek’ gelanceerd. ‘Hot’ in coronatijden, aangezien de stoornis in deze moeilijke periode steeds meer mensen treft. “Hyperventileren is meer dan in een zakje blazen, want het overgrote merendeel kampt met een sluimerende, chronische vorm”, aldus de auteur.
 3. Stijging van aantal besmettingen in Steenokkerzeel op dinsdag 13 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Steenokker­zeel op dinsdag 13 oktober

  In Steenokkerzeel zijn er op één dag 7 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 47 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Steenokkerzeel op 383 te liggen. Omdat Steenokkerzeel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.