Volledig scherm
© Photo News

Daling van aantal besmettingen in Steenokkerzeel op dinsdag 20 oktober

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Sven Vandenbroeck (ex-KV Mechelen en Lierse) bereidt zich met Tanzaniaans kampioen Simba FC voor op Afrikaanse Champions League: “Trainerschap in Afrika wordt ondergewaardeerd en onderschat”

  Sven Vanden­broeck (ex-KV Mechelen en Lierse) bereidt zich met Tanzani­aans kampioen Simba FC voor op Afrikaanse Champions League: “Trainer­schap in Afrika wordt onderge­waar­deerd en onderschat”

  In 2016 ging Sven Vandenbroeck (onder meer ex-KV Mechelen en Lierse) met Hugo Broos aan de slag bij de nationale ploeg van Kameroen waarmee hij een jaar later als assistent de Afrika Cup won. Daarna ging de inmiddels 41-jarige Steenokkerzeelnaar zijn eigen weg op het Afrikaanse continent als bondscoach van Zambia en in december vorig jaar werd hij T1 van het Tanzaniaanse Simba FC. Een gouden zet, want Vandenbroeck veroverde er meteen de nationale treble en neemt vanaf volgende week deel aan de Afrikaanse Champions League.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?