Illustratiebeeld coronatest.
Volledig scherm
Illustratiebeeld coronatest. © Photo News

Chirovergadering afgelast nadat leidster positief test

PerkDe meisjes van Chiro Pechies in Perk hadden zondag uitzonderlijk een vrije namiddag omdat één van de leidsters daags voordien een positieve coronatest afgelegd had. De leiding besloot daarop om geen activiteiten te organiseren.

 1. Jonge ondernemer roept De Croo op: “Laat ons op 1 december op een coronaveilige manier op afspraak heropenen”
  Play
  Everberg

  Jonge ondernemer roept De Croo op: “Laat ons op 1 december op een coronavei­li­ge manier op afspraak heropenen”

  Exact een jaar geleden zei de 27-jarige Steffi Suply de luchthavenwereld vaarwel om haar eigen conceptstore So Suply in Everberg te openen, maar ondertussen heeft ze haar winkel in totaal al drie maanden moeten sluiten door de twee lockdowns. In een opmerkelijke video richt ze zich tot premier Alexander De Croo. “Ik moet aan mijn spaargeld knabbelen om deze periode te overbruggen. Laat ons vanaf 1 december opnieuw op afspraak openen”, smeekt ze.
 2. Ombudsman Brussels Airport trekt opnieuw aan alarmbel: “Vierde weekend op rij dat het lijkt alsof hier geen coronamaatregelen gelden”
  Zaventem

  Ombudsman Brussels Airport trekt opnieuw aan alarmbel: “Vierde weekend op rij dat het lijkt alsof hier geen coronamaat­re­ge­len gelden”

  Voor de tweede keer in evenveel weken tijd hekelt luchthavenombudsman Philippe Touwaide het coronabeleid op Brussels Airport. Volgens hem werden de coronamaatregelen zaterdag al voor het vierde weekend op een rij niet nageleefd. “Mensen stonden opnieuw op elkaar gepakt en sommigen droegen geen mondmasker”, klinkt het. Brussels Airport weerlegt de aantijgingen.
 3. Sven Vandenbroeck (ex-KV Mechelen en Lierse) bereidt zich met Tanzaniaans kampioen Simba FC voor op Afrikaanse Champions League: “Trainerschap in Afrika wordt ondergewaardeerd en onderschat”

  Sven Vanden­broeck (ex-KV Mechelen en Lierse) bereidt zich met Tanzani­aans kampioen Simba FC voor op Afrikaanse Champions League: “Trainer­schap in Afrika wordt onderge­waar­deerd en onderschat”

  In 2016 ging Sven Vandenbroeck (onder meer ex-KV Mechelen en Lierse) met Hugo Broos aan de slag bij de nationale ploeg van Kameroen waarmee hij een jaar later als assistent de Afrika Cup won. Daarna ging de inmiddels 41-jarige Steenokkerzeelnaar zijn eigen weg op het Afrikaanse continent als bondscoach van Zambia en in december vorig jaar werd hij T1 van het Tanzaniaanse Simba FC. Een gouden zet, want Vandenbroeck veroverde er meteen de nationale treble en neemt vanaf volgende week deel aan de Afrikaanse Champions League.
 4. “Virus krijgt vrij spel als je niet meteen naar huisarts belt”: dokter betreurt dat we te lang met symptomen rond blijven lopen
  PREMIUM
  Vlaamse Rand

  “Virus krijgt vrij spel als je niet meteen naar huisarts belt”: dokter betreurt dat we te lang met symptomen rond blijven lopen

  De Steenokkerzeelse huisarts Hanne Debucquoy trekt aan de alarmbel omdat ze merkt dat steeds meer mensen pas een week na de eerste coronasymptomen de dokter bellen. Ze roept iedereen dan ook op om bij het minste symptoom contact op te nemen met de huisarts. “Doe je dat niet, dan riskeer je veel anderen te besmetten en geef je het virus vrij spel”, klinkt het.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen