Het blotevoetenpad werd vrijdagochtend officieel geopend.
Volledig scherm
Het blotevoetenpad werd vrijdagochtend officieel geopend. © rv

Blotevoetenpad blikvanger van vergroening speelplaats Piramide

In gemeenteschool Piramide in Steenokkerzeel is vrijdagochtend het blotevoetenpad officieel geopend. Burgemeester Kurt Ryon (Klaver/N-VA) en directrice Mimi Peremans – voor de gelegenheid allebei op blote voeten – wandelden het pad in.

 1. Daling van aantal besmettingen in Steenokkerzeel op maandag 19 oktober

  Daling van aantal besmettin­gen in Steenokker­zeel op maandag 19 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Steenokkerzeel, op één dag 16 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 17. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 90. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Steenokkerzeel op 733 te liggen. Omdat Steenokkerzeel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Opnieuw twee besmette personeelsleden in wzc Floordam: 4 leefgroepen ondergaan coronatest
  Melsbroek

  Opnieuw twee besmette personeels­le­den in wzc Floordam: 4 leefgroe­pen ondergaan coronatest

  In woonzorgcentrum Floordam in Melsbroek hebben twee werknemers donderdag positief getest op het coronavirus. Een domper voor de directie, want woensdag bleken zestig bewoners van vier leefgroepen nog negatief. Zij moesten een test ondergaan nadat vorige week twee werknemers besmet bleken. Nu moeten ook de zestig bewoners en dertig personeelsleden van vier andere groepen getest worden.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement