Bestuurder rijdt met wagen in etalage Aveve.
Volledig scherm
Bestuurder rijdt met wagen in etalage Aveve. © Brandweerzone Vlaams-Brabant West

Bestuurder rijdt etalage Aveve-winkel aan diggelen

SteenokkerzeelHet was woensdagnamiddag even schrikken voor de werknemers van de Aveve-winkel in de Mulslaan in Steenokkerzeel. Een bestuurder reed er met zijn wagen in een van de etalages van de winkel, die nog maar sinds 25 oktober zijn deuren heeft geopend.

0 reacties

 1. Senioren uit acht gemeenten trekken voor sportdag naar Dinant
  Bonheiden/Zemst/Haacht/Putte/Steenokkerzeel/Boortmeerbeek/Tremelo/Keerbergen

  Senioren uit acht gemeenten trekken voor sportdag naar Dinant

  De sportdiensten Haacht, Bonheiden, Keerbergen, Tremelo, Putte, Boortmeerbeek, Zemst en Steenokkerzeel organiseerden vandaag een sportdag voor senioren uit hun gemeenten. Een 300-tal deelnemers vertrokken vanochtend met de bus richting Dinant. De senioren konden kiezen uit sportieve activiteiten als kajakken, een wandeltocht, railbike of een bezoek aan de Citadelle met boottocht voor in de voormiddag. Na de lunch stond er een wandeltocht op het programma.
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.