Silvia Claes raakte zwaargewond bij een ongeval op het kruispunt van de Haachtsesteenweg en de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel.
Volledig scherm
Silvia Claes raakte zwaargewond bij een ongeval op het kruispunt van de Haachtsesteenweg en de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel. © VTM / Marc Baert

Actrice Silvia Claes zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen op Haachtsesteenweg

SteenokkerzeelSilvia Claes (43), die tot vorig jaar de rol van Trudy speelde in Familie, moest deze ochtend rond 10 uur op de Haachtsesteenweg in Steenokkerzeel bevrijd worden uit haar wagen nadat ze werd aangereden door een vrachtwagen. Silvia werd overgebracht naar Gasthuisberg. 

20 reacties

 • Peggy Verbeken

  2 jaar geleden
  Veel sterkte en een spoedig herstel
 • DIMITRI VERHAS

  2 jaar geleden
  ook van mij veel sterkte gewenst
 • Jan Boden

  2 jaar geleden
  Een voorspoedig en volledig herstel Silvia.
 • michel De Blay

  2 jaar geleden
  @Jullie Vanneste. Juist ja, maar het is toch niet omdat er mensen zijn die met een brommobieltje rijden dat wij dat met zijn allen ook moeten doen hé? Trouwens voor de prijs van een nieuw kleintje koopt men nen grote in occasie.
 • Marc Peeters

  2 jaar geleden
  Spoedig herstel
 1. 5 x uit dit weekend in Brussel, de rand en het Pajottenland: van Johan Verminnen tot een smakelijke wandeling
  PREMIUM
  Steenokkerzeel/Hoeilaart/Brussel/Huizingen/Lennik

  5 x uit dit weekend in Brussel, de rand en het Pajotten­land: van Johan Verminnen tot een smakelijke wandeling

  Het aantal evenementen mag door het coronavirus dan nog wel wat beperkt zijn, toch is er tegenwoordig al heel wat mogelijk. En ook in het weekend van 24 en 25 juli staan her en der in Brussel, het Pajottenland en de noordrand allerlei activiteiten gepland. Een optreden van Johan Verminnen bijvoorbeeld, maar ook de Zuidfoor en heel wat meer.