Paradise City in Perk.
Volledig scherm
Paradise City in Perk. © Xavier Piron / Photonews

A Greener Festival geeft Paradise City opnieuw hoogst haalbare rating voor duurzaamheidsinzet

PerkVoor het tweede jaar op een rij heeft Paradise City vier sterren gekregen van A Greener Festival, een non-profitorganisatie die evenementen over de hele wereld wil helpen duurzamer te worden en hun impact op het milieu te beperken. Daarmee behoort Paradise City in Perk tot de wereldtop van groene festivals.

 1. Senioren uit acht gemeenten trekken voor sportdag naar Dinant
  Bonheiden/Zemst/Haacht/Putte/Steenokkerzeel/Boortmeerbeek/Tremelo/Keerbergen

  Senioren uit acht gemeenten trekken voor sportdag naar Dinant

  De sportdiensten Haacht, Bonheiden, Keerbergen, Tremelo, Putte, Boortmeerbeek, Zemst en Steenokkerzeel organiseerden vandaag een sportdag voor senioren uit hun gemeenten. Een 300-tal deelnemers vertrokken vanochtend met de bus richting Dinant. De senioren konden kiezen uit sportieve activiteiten als kajakken, een wandeltocht, railbike of een bezoek aan de Citadelle met boottocht voor in de voormiddag. Na de lunch stond er een wandeltocht op het programma.
 1. 
Van glazen bloemen tot kunst met bouwafval: deze 7 kunstenaars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van glazen bloemen tot kunst met bouwafval: deze 7 kunste­naars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Op 13, 14 en 15 mei vindt Atelier in Beeld voor het eerst in levenden lijve plaats. Dan kan je langsgaan bij honderden kunstenaars uit heel Vlaanderen om een kijkje te nemen in hun heiligdom. Wij doorzochten het aanbod en selecteerden zeven kunstzinnige plekjes in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van leerlingen tekenkunst in Gooik tot een internationale artieste in Elsene. Hier geef je je ogen de kost.