meer dan 400 cadeaus vertrekken naar Trooz
Volledig scherm
meer dan 400 cadeaus vertrekken naar Trooz © rv

400 cadeaus trekken van Steenokkerzeel naar Trooz

steenokkerzeel, troozMorgen trekt een team van MCJ Attractions naar Trooz om een warm kerstmoment aan de lokale bevolking te geven. Ze gaan er pakjes frietjes uitdelen.

 1. Steenokkerzeel schenkt 48 verwarmingstoestellen aan door overstromingen getroffen inwoners Trooz
  Steenokkerzeel

  Steenokker­zeel schenkt 48 verwar­mings­toe­stel­len aan door overstro­min­gen getroffen inwoners Trooz

  Nadat enkele Steenokkerzeelnaren eind augustus al naar Trooz getrokken waren om de inwoners die getroffen waren door de overstromingen van midden juli te helpen, is een delegatie afgelopen weekend teruggekeerd naar de Waalse gemeente. Ditmaal met 48 verwarmingstoestellen en een foodtruck met frietjes en snacks. “De toestand blijft er ongelooflijk”, zegt burgemeester Kurt Ryon.
 2. Van ‘The Masked Dancer’ tot een puzzelwedstrijd: met deze 7 tips haal jij alles uit de paasvakantie in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM

  Van ‘The Masked Dancer’ tot een puzzelwed­strijd: met deze 7 tips haal jij alles uit de paasvakan­tie in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De paasvakantie staat weer voor de deur. Heb je nog geen plannen? Of het zonnetje nu schijnt, of de regen met bakken uit de hemel valt, in Brussel, de Rand en het Pajottenland valt van alles te beleven voor het hele gezin. Van ravotten in een wonderland tot leren golfen met je kroost: met deze activiteiten verveel je je geen seconde.
  Brussel
 3. Eerste steen nieuwe sporthal naast GC De Melkerij wordt in najaar gelegd: “Geschikt voor volleybal en basket, maar ook voor scholen”
  PREMIUM

  Eerste steen nieuwe sporthal naast GC De Melkerij wordt in najaar gelegd: “Geschikt voor volleybal en basket, maar ook voor scholen”

  Na de zomer start de gemeente Zemst met de bouw van de nieuwe sporthal achter gemeenschapscentrum De Melkerij. Een broodnodig project, want de huidige sporthal in de Schoolstraat is al bijna 40 jaar oud en voldoet daardoor niet meer aan de huidige normen. “Ik kijk reikhalzend uit naar dit grootse project”, zegt sportschepen Tim Borteel. Kostprijs: 5,5 miljoen euro.
  Zemst
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.