Antwerpen - ZEB Fashion 

Stien Edlund
Volledig scherm
Antwerpen - ZEB Fashion Stien Edlund © Dieter Bacquaert

2,5 miljoen volgers kunnen Stien Edlund opnieuw volgen op TikTok: populaire app heft blokkering account op

Vijf dagen heeft ze het zonder moeten doen, maar sinds dinsdag heeft de 18-jarige Stien Edlund uit Melsbroek haar account op TikTok terug.  Dat maakte ze woensdag zelf via haar YouTube-kanaal bekend. Met haar 2,5 miljoen volgers is Stien veruit de meest gevolgde Belg op de populaire app. Waarom haar account donderdagavond geblokkeerd werd, is niet duidelijk. “Maar onder meer dankzij de steun van allerlei bekende gezichten, ben ik nu eindelijk opnieuw online”, klinkt het.

 1. Huisartsentekort in Vlaamse rand stijgt tot nijpend probleem in 2025: “Er moet dringend ingegrepen worden. Door de opleidingen én overheden”
  PREMIUM
  Regio

  Huisartsen­te­kort in Vlaamse rand stijgt tot nijpend probleem in 2025: “Er moet dringend ingegrepen worden. Door de opleidin­gen én overheden”

  Het huisartsentekort in de rand rond Brussel swingt de pan uit. Momenteel zijn er in Vilvoorde 21 huisartsen aan de slag, in plaats van 40. In 2025 zullen het er nog amper 14 zijn. In Machelen is het het ergst gesteld: een tekort van 57%. Veel huisartsen voerden intussen al een patiëntenstop in. Wie kan dit steeds groter wordende probleem oplossen? Onze reporter legde haar oor te luister bij drie huisartsen bij wie het water nu al aan de lippen staat, en die een nog veel grotere tsunami op zich zien afkomen. “Straks blijven er slechts twee huisartsen over in mijn gemeente. En wat dan?”, waarschuwt dokter Huylebroeck.
 1. Tweetalige folder Aldi zet kwaad bloed in Vlaamse rand: “Gevolg van verbod op verkoop niet-essentiële goederen”
  Steenokkerzeel

  Tweetalige folder Aldi zet kwaad bloed in Vlaamse rand: “Gevolg van verbod op verkoop niet-essentiële goederen”

  In het hele land heeft Aldi deze week een tweetalige reclamefolder verspreid, maar dat zet kwaad bloed in de Vlaamse rand. Onder meer Steenokkerzeels burgemeester Kurt Ryon is niet opgezet met de tweetalige folder. Bij Aldi spreekt men van een gevolg van de verstrengde coronamaatregelen. “Maar volgende week krijgt iedereen weer de vertrouwde taalversie in de bus.”
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt