Rémi Garde.
Volledig scherm
Rémi Garde. © REUTERS

Zoektocht gaat verder, Rémi Garde zal Michel Preud’homme niet opvolgen als trainer Standard

StandardMichel Preud’homme (61) stopt als trainer van Standard. “Het verstand wil nog, maar het lichaam zegt stop.” De naam van de Fransman Rémi Garde - ex-Lyon - werd genoemd als opvolger, maar het ziet ernaar uit dat hij het niet wordt.

6 reacties

 • van roy jozef

  1 jaar geleden
  Probeer eens trainers uit 2e of 3e klasse. Goed genoeg voor het huidig niveau in België. En stukken goedkoper voor de clubs. Trouwens 3/4 in eerste kan geen Europees niveau aan.
 • frankie bressinck

  1 jaar geleden
  Met de huidige spelerskern zal niemand brokken kunnen maken! Ze hebben maar 3 spelers die bij andere ploegen zouden mogen meedoen en dat zijn Vanheusden, Carcela en Oulare! De anderen zijn gewone middelmatige spelers, waar ze veel te veel geld hebben voor betaald!!
 • Hans Oxida

  1 jaar geleden
  Voldoende goeie Belgische coaches beschikbaar. Waarom in godsnaam steeds buitenlanders zoeken? Het voordeel van een Fransman is een raadsel. De League 1 is niet bepaald hoogstaand. Daaraan kan het niet liggen.
 • Roger Duyssens

  1 jaar geleden
  Het moet voor iedereen toch duidelijk zijn dat, een trainer met dit palmares, een club die moet besparen en verkopen, niet in de handen zou nemen. Al zou het loon niet de grootste hinderpaal zijn, als je ziet dat je niet over voldoende middelen kan beschikken om vooruitgang te maken doe je het niet. Zo iemand kan wel vooruitgang maken met een ploeg als Eupen of Moeskroen maar niet met een ploeg die Europees voetbal moet halen.
 • Patrick Tielemans

  1 jaar geleden
  Nooit van gehoord, maar een niet Belg is misschien beter. Geen link met andere Belgische clubs en hij kan met een schone lei beginnen. Ziet er mij een rustig en beredeneerd type uit.