BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Zinho Vanheusden neemt met ‘dubbel gevoel’ afscheid van Standard: “Ik ben droevig, maar ook fier dat ik jullie kapitein mocht zijn”

StandardZinho Vanheusden heeft op Twitter afscheid genomen van Standard en de fans. De centrale verdediger, die al snel tot publiekslieveling uitgroeide in Luik, zet zijn carrière voort bij Genoa (op uitleenbasis van Inter). “Ik heb zo'n grote ambities dat ik er alles uit wil halen en ik denk dat het nu het juiste moment is”, verklaart Vanheusden die keuze in een bericht op Twitter. 

2 reacties

 • eduard janssens

  5 maanden geleden
  Veel succes man het ga je goed !
 • Koen Wauters

  5 maanden geleden
  Veel succes Topper
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Klauss schoot Standard op voorsprong tegen Genk, maar daar viel wel wat voor te zeggen
  Jupiler Pro League
  6

  Klauss schoot Standard op voorsprong tegen Genk, maar daar viel wel wat voor te zeggen

  Opnieuw een tussenkomst van de videoref die over de tongen gaat. Tien minuten na rust van de topper tussen RC Genk en Standard werd op aangeven van de man in het busje, Wim Smet, een afgekeurde van João Klauss tóch gevalideerd. Maar door de officiële buitenspellijn die gedeeld werd op tv, werden toch wat wenkbrauwen gefronst. Wat denkt u op basis van bovenstaand beeld: stond de Braziliaanse spits van Standard buitenspel of niet? Laat het weten via onderstaande poll.