Volledig scherm
© BELGA

“We waren naïef en bij momenten zelfs dom”: Standard-coach Leye hard voor spelers na nederlaag bij Zulte Waregem

StandardDefensief geklungel blijft Standard punten kosten. La défense liégeoise prend l’eau. Vrij vertaald: de Luikse verdediging lekt. Mbaye Leye verzuchtte: “Als nu ook de ervaren jongens fouten maken...”

4 reacties

 • alfons moons

  6 dagen geleden
  Leye wil zich een imago aanmeten dat zijn persoonlijkheid niet is ! Wat vestimentaire show naast het terrein (let maar eens op !) en wat cool lijken ! Een blinde doorziet dat !
 • eric de baene

  6 dagen geleden
  Volgende week beter Leye Winnen thuis tegen paars-wit eh ! Succes verder
 • Dirk BERX

  6 dagen geleden
  Niet enkel bij standard, ook bij andere top (?) clubs is er geen inzet. De spelers werken hun verplichte matchen af zoals een bandwerker met dagdagelijkse routine. Er zijn enkele lichtpuntjes bij de jongeren, maar in Luik is ook dit een gevaar. Want ik zie nu al enkele veelbelovende jongeren die naast hun schoenen lopen. En wat doelman Bodart betreft: de media ziet hierin een toekomstig rode duivel ! Maar dan zal hij toch wel enkele jaren moeten oefenen om een bal te kunnen vasthouden.
 • Germain De Block

  6 dagen geleden
  En weer een trainer die zelf geen fouten maakt.mischien carcela nog wat meer ophemelen.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus