Bruno Venanzi
Volledig scherm
Bruno Venanzi © BELGA

Verkoopt Bruno Venanzi toch meerderheid van zijn aandelen? Standard-voorzitter blijft op zoek naar investeerders

StandardHet is een tocht van lange adem. Standard-voorzitter Bruno Venanzi blijft op zoek naar investeerders om de club te redden van een financieel troebele toekomst.

3 reacties

 • jan boden

  1 maand geleden
  Blijven zoeken Bruno, gewoon blijven zoeken.
 • Bart Vanderbruggen

  1 maand geleden
  Ik vind het wel sterk dat beweerd wordt dat het financieel beleid bij Standard een 'warboel' was. Standard heeft amper schulden, in vergelijking met of in tegenstelling tot andere clubs, zoals Anderlecht (met een schuldenlast van tientallen miljoenen euro's). En wat met de vele satellietclubjes van buitenlandse ploegen (wat neerkomt op concurrentievervalsing)? Dit is meten met twee maten.
 • Willy Naegels

  1 maand geleden
  Hoop doet leven!
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.