Samuel Bastien.
Volledig scherm
PREMIUM
Samuel Bastien. © Photo News

‘Vergeten middenvelder’ Samuel Bastien moet weer een steunpilaar van Standard worden: “Hij is niet meer bezig met randzaken”

Standard“Hij is één van onze grootste ’satisfactions’ tijdens de voorbereiding”, zegt zijn coach Mbaye Leye. Samuel Bastien (24) staat voor het seizoen van het eerherstel - het vorige wil hij liefst zo snel mogelijk vergeten. De negativiteit die er toen was ingeslopen bij de middenvelder, heeft hij dan nu dan ook omgezet in iets positiefs. Dat zag ook de coach: “De Bastien van het begin van de voorbereiding heeft niets te maken met die van vorig seizoen”

0 reacties

 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. Zinho Vanheusden neemt met ‘dubbel gevoel’ afscheid van Standard: “Ik ben droevig, maar ook fier dat ik jullie kapitein mocht zijn”
  Standard
  2

  Zinho Vanheusden neemt met ‘dubbel gevoel’ afscheid van Standard: “Ik ben droevig, maar ook fier dat ik jullie kapitein mocht zijn”

  Zinho Vanheusden heeft op Twitter afscheid genomen van Standard en de fans. De centrale verdediger, die al snel tot publiekslieveling uitgroeide in Luik, zet zijn carrière voort bij Genoa (op uitleenbasis van Inter). “Ik heb zo'n grote ambities dat ik er alles uit wil halen en ik denk dat het nu het juiste moment is”, verklaart Vanheusden die keuze in een bericht op Twitter.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.