Samuel Bastien.
Volledig scherm
PREMIUM
Samuel Bastien. © Photo News

‘Vergeten middenvelder’ Samuel Bastien moet weer een steunpilaar van Standard worden: “Hij is niet meer bezig met randzaken”

Standard“Hij is één van onze grootste ’satisfactions’ tijdens de voorbereiding”, zegt zijn coach Mbaye Leye. Samuel Bastien (24) staat voor het seizoen van het eerherstel - het vorige wil hij liefst zo snel mogelijk vergeten. De negativiteit die er toen was ingeslopen bij de middenvelder, heeft hij dan nu dan ook omgezet in iets positiefs. Dat zag ook de coach: “De Bastien van het begin van de voorbereiding heeft niets te maken met die van vorig seizoen”

0 reacties

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Joachim Van Damme over verrassende transfer naar Standard: “Als het van mij had afgehangen, zat ik hier twee jaar geleden al”
  Jupiler Pro League
  3

  Joachim Van Damme over verrassen­de transfer naar Standard: “Als het van mij had afgehangen, zat ik hier twee jaar geleden al”

  600.000 euro plus bonussen. Dat is de transfersom die Standard betaalde aan KV Mechelen voor Joachim Van Damme. Verrassend veel, want de 30-jarige middenvelder speelde in 2021 - mede door chronisch ontstoken buikspieren - amper 7 volledige matchen. Bij de Rouches wil Van Damme zichzelf weer op de kaart spelen. “Ik ben meer dan zomaar een breker, anders hadden ze me niet gehaald.”
 3. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.