Renard en Jankovic.
Volledig scherm
Renard en Jankovic. © photo_news

Standard dient klacht in tegen voormalig sportief directeur Renard en ex-trainer Jankovic wegens financiële fraude

StandardStandard-voorzitter Bruno Venanzi heeft een klacht ingediend tegen gewezen sportief directeur Oliver Renard en voormalig trainer Aleksandar Jankovic. Dat schrijft RTBF. Venanzi stelt dat de heren bij transfers van de Rouches zich schuldig maakten aan financiële fraude.

6 reacties

 • Marcel Caers

  3 jaar geleden
  In de voetbal wereld is dit weeral een storm in een glas water zoals steeds
 • rudy jacobs

  3 jaar geleden
  In de leer geweest bij de Vlaamse regering zo lijkt het, Vleuten na de zonde idem bende graaiers typisch Belgisch
 • DIRK SPRANGERS

  3 jaar geleden
  Grappig dit,... Even de zorg van hun eigen groot gesjoemel proberen afschuiven op de rug van anderen !
 • PHILIPPE Leemans

  3 jaar geleden
  haha, naam wijzigen : voorzitters van de Pro Lieg (Standard, Mechelen, Beveren, ....)
 • Mie Van Gestel

  3 jaar geleden
  Zolang het dekseltje dicht blijft weten de voorzitters van niets.Maar O wee,als er iets illegaals gebeurt weten ze van niets,alhoewel ze wel moeten weten wat er in de contracten staat vooraleer ze die tekenen.
 1. Joachim Van Damme over verrassende transfer naar Standard: “Als het van mij had afgehangen, zat ik hier twee jaar geleden al”
  Jupiler Pro League
  3

  Joachim Van Damme over verrassen­de transfer naar Standard: “Als het van mij had afgehangen, zat ik hier twee jaar geleden al”

  600.000 euro plus bonussen. Dat is de transfersom die Standard betaalde aan KV Mechelen voor Joachim Van Damme. Verrassend veel, want de 30-jarige middenvelder speelde in 2021 - mede door chronisch ontstoken buikspieren - amper 7 volledige matchen. Bij de Rouches wil Van Damme zichzelf weer op de kaart spelen. “Ik ben meer dan zomaar een breker, anders hadden ze me niet gehaald.”
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.