Sporta en minister van Sport Ben Weyts hekelen technische werkloosheid bij Standard: “Dit is echt gortig”

StandardSpelersvakbond Sporta en Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) zijn ontzet over de huidige toestand bij Standard. De Luikse ploeg stelde al haar spelers, zonder overleg,  voor een voldongen feit: loon inleveren of technisch werkloos. Zeven spelers die daar niet op geantwoord hebben, of niet akkoord gingen, zijn zonder pardon op technische werkloosheid gezet. 

52 reacties

 • Erwin De Meyer

  11 maanden geleden
  Ach , nu wordt er weer wat geblazen en gesakkerd. We weten allemaal als alles terug op gang komt het bij het oude blijft. We moeten ons geen illusies maken.
 • Maxime Vanmaercke

  11 maanden geleden
  Iedereen gelijk voor de wet. Reuze loon: reuze aftrek !!
 • Gerard Teeuws

  11 maanden geleden
  Ze passen de wet toe. Mensen kan je niet veranderen, de wet wel.
 • Jean West

  11 maanden geleden
  Het kan daarom doen ze het gewoon. Schaf gewoon nu alle voordelen af.
 • Joris De Crom

  11 maanden geleden
  Joris De Crom Als je werkt voor een firma betaal je de normale bijdragen voor de RSZ en belatingen, of dit nu een sport is dat maakt niet' s uit het is werk. Gelukkig was er ruzie of we hadden met een gedocht van een stadion gezeten, waar de overbetaalde sporters nog wat onozel gingen doen en dat met het geld van de belasting betalers waar zij geen € voor hebben betaald.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"