Selim Amallah en zijn Standard-ploegmaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Selim Amallah en zijn Standard-ploegmaats. © BELGA

Selim en zijn volgelingen: Amallah speelde Am Kerhweg zoals ze hem in Luik altijd willen zien

StandardSelim Amallah (24) nam zijn ploegmaats bij de hand in Eupen en leidde hen met “de belangrijkste goal uit mijn carrière” naar de bekerfinale. De Rouches zijn een cup-ploeg - alles of niks zit in hun DNA - en hopen ook in het weekend van 24 en 25 april op een Amallah die er zijn hoofd bijhoudt. Want als hij speelt zoals gisteren, is hij van goudwaarde. 

3 reacties

 • XAVIER HELLEBAUT

  2 jaar geleden
  Amallah is zeker geen topspeler,Lijdt veel te veel balverlies.Bokadi speelt subliem.
 • frankie bressinck

  2 jaar geleden
  Ga daar nu geen topspeler van maken hé! Hij heeft dit seizoen ongeveer 30 wedstrijden gespeeld en er waren er misschien 5 goede bij. Hij lijdt per match minstens 10 keer balverlies en van koppen heeft hij geen benul! Ik hoor dat ze er 5 miljoen voor kunnen krijgen? Direct wegdoen!
 • Laurens Laurens

  2 jaar geleden
  Met een Amallah en Raskin op niveau, Vanheusden (terug) in de defensie en een spits à la Dost deed Standard mee voor de titel.
 1. En of er werk aan de winkel is bij Standard: Rouches hunkeren naar vers bloed, ervaren spelers ergeren zich aan gedrag Amallah en Raskin
  PREMIUM
  Standard
  5

  En of er werk aan de winkel is bij Standard: Rouches hunkeren naar vers bloed, ervaren spelers ergeren zich aan gedrag Amallah en Raskin

  We need to talk about Standard. Vier maanden na de Amerikaanse overname heeft de gevallen grootmacht de start van het nieuwe seizoen gemist en is het optimisme bij de Luikse burger alweer verdwenen. Een heleboel transfers moeten voorkomen dat de Rouches verder afglijden in het klassement en de verhoudingen binnen de spelersgroep herstellen. Werk aan de winkel dus.